BOLLE BEESTEN VEROVEREN DE BOOMBERG !!!

Bolle Beesten in de Boomberg verzorgingshuis van HilverZorg !

Vanaf 27 mei 2013 tot oktober 2013 zijn er meer dan 60 Bolle Beesten schilderijen te bewonderen in de Boomberg.  Deze expositie is de 1e van een reeks in het kader van "kunst in de Boomberg".Op maandag 27 mei wordt de expositie geopent door dhr.Foyer (102 jaar), oudste bewoner van de Boomberg en dhr.Ben Hammer, lid Raad van Bestuur HilverZorg.

Er hangen door het gebouw schilderijen van elk formaat van mini tot reuze formaat, er zijn diverse varianten en er is gebruik gemaak van vele felle kleuren.

De schilderijen bevinden zich in het trappenhuis, grand café,restaurant en in de uitgebreide gallerie 2e etage links.

In het winkeltje van de Boomberg zijn een aantal Bolle Beesten artikelen te koop, zoals bekers, theedoosjes, onderzetters en ansichtkaarten. Het winkeltje is op werkdagen tot 12:00 uur geopend.

De Boomberg is te vinden aan de vaartweg nr 42 in Hilversum.  De bezichtigingstijden  van de Bolle Beesten expositie zijn van:                               

maandag tot en met zondag:

van 10.00 uur tot 11.30 uur

van 13.30 uur tot 16.30 uur

Wil jij ook zo'n gaaf Bol Beest ?                 

Voor belangstellende van een schilderij ligt er een prijzenlijst bij de service balie. Je kunt een schilderij reserveren, maar je mag ook mailen als je iets speciaals wilt. Voor vragen, bestellingen kun je mailen naar info@bollebeesten.nl

Terug naar alle berichten